Hvor Kan Jeg Sælge Min Kunst? - Her Er Gode Bud!

23. February 2021

Hvor kan jeg sælge min kunst? - Du kan blandt andet sælge din kunst hvis du har et showroom eller galleri, men du kan også leje dig ind ved et galleri, leje en bod eller plads på by festivaller, loppemarkeder eller andre steder hvor der er mange besøgende. 

Du kan også benytte dig af de sociale medier som især er et godt værktøj i vores tid til at sælge kunst, da du kan blive eksponeret til mange med den rigtige markedsførings strategi og det kan endda gøres helt gratis så du ikke behøver at bruge en krone på det. 

Hvis du har tid og mulighed for det, så tag rundt i danmark når der er arrangementer som er oplagte at deltage i, hvor man eventuelt kan have en udstilling eller bod, da du måske også kan styrke dit netværk på denne måde. 

Det er også en god ide at bruge sit nætværk til at få solgt sin kunst, eksempel vis ved at du måske lettere kan få adgang til at sælge din kunst til hoteller, restauranter, kontorer eller andre relevante steder. 

Men det kan også være en fordel for dig at tage mindre i betaling for din kunst til den slags steder, da det også er en form for udstilling for sig, at alle de folk der kommer der kommer til at se din kunst. 

Dette indlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. Her finder du et imponerende sortiment af mobil klimaanlæg, eller utallige andre gode varer. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.

Billede Credits: Pixabay
Idéer til malerier

Idéer til malerier

Hvad er CoBrA kunst?

Hvad er CoBrA kunst?

Hvordan sælger jeg mit kunst?

Hvordan sælger jeg mit kunst?

Hvad er god kunst?

Hvad er god kunst?

Hvor sælger man kunst?

Hvor sælger man kunst?

Hvad betyder kunst?

Hvad betyder kunst?

Hvad tjener en god kunstner?

Hvad tjener en god kunstner?