Hvad Er Et Godt Maleri? - Her Er Svaret

18. February 2021

Mange af os er nok før eller siden i vores liv blevet bedt om at tage stilling til hvad vi synes om et kunstværk og har måske haft lidt svært ved at vurdere det. 

Det er ikke underligt hvis du har været uenig med nogen i om et maleri er godt eller ej og du får svaret på hvorfor det er sådan, lige her. 

Hvad er et godt maleri? - Et godt maleri for dig er ikke nødvendigvis et godt maleri for mig og omvendt, det er nemlig helt individuelt hvad et godt maleri er selv om nogle måske ville sige at et godt maleri kommer an på motivet og teknikkerner brugt til at skabe det. 

Det kan for kunst interesserede måske være et godt maleri hvis teknikkerne er noget helt særligt, hvor det måske for en mor kan være et godt maleri når hendes bare har malet et maleri i hendes ære over i børnehaven. 

Derfor er et godt maleri nok mere et godt maleri fordi det for dig til at føle noget, noget du godt kan lide når du ser på maleriet eller måske bare fordi det lige er din stil og du kan se det passe ind i dit eget hjem, så er det et godt maleri for dig. 

Billede Credits: Pixabay
Hvid farvesymbolik

Hvid farvesymbolik

Hvilke farver giver grøn?

Hvilke farver giver grøn?

hvornår er noget kunst? - Her er svaret!

hvornår er noget kunst? - Her er svaret!

Hvilke farver er mest populære?

Hvilke farver er mest populære?