Hvilke Farver Giver Grøn?

21. June 2021

Har du ikke mere grøn maling tilbage og du mangler bare lige de sidste streger på dit maleri?

Så fortvivl ikke, da det er forholdsvis let at blande lige præcis farven grøn. Det eneste du skal bruge er grundfarverne blå og gul og så har du den grønne farve. Med lidt snilde hælder du de to farver sammen og begynder at blande dem. Alt efter hvilken grøn du ønsker, skal du henholdsvis komme mere gul eller blå i blandingen.

Der findes tre grundfarver og det er rød, blå og gul. Ud fra disse tre farver kan du blande dig frem til alle farver der findes. Dog kræves der en anelse træning at få den helt rigtige orange eller lilla tone frem, da der ikke skal så meget til for at farverne ændrer sig.

Ønsker du dig en lidt lysere grøn, så skal der tilsættes hvid og skal farven være mørkere skal der suppleres op med sort.

Andre farver du selv kan blande dig frem til er:

Rød + gul = Orange

Blå + rød = Lilla

Hermed håber jeg, at du får blandet dig frem til den smukkeste grønne farve og får fremstillet et skønt maleri, som sprudler af farver.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne tekst. Der kan du finde et sortiment fra Marguerit øreringe. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Billede Credits: Pixabay / jeonsango
Hvid farvesymbolik

Hvid farvesymbolik

hvornår er noget kunst? - Her er svaret!

hvornår er noget kunst? - Her er svaret!

hvad er et godt maleri? - Her er svaret

hvad er et godt maleri? - Her er svaret

Hvilke farver er mest populære?

Hvilke farver er mest populære?