Hvilke Farver Er Mest Populære?

27. January 2021

Hvid, sort, rød, gul, grøn, blå eller en helt anden farve. Hvilke farver er de mest populære? Her er svaret oftest ret individuelt alt efter hvem man spørger, samt hvilken genstand det drejer sig om. 

Her kan du se en lang række eksempler på, hvilke farver der er de mest populære, når det gælder forskellige genstande. Holder statistikken stik i forhold til dine farvegalg?

Her er de mest populære farver

I Danmark er hvid den mest populære farve, når det gælder vægge i huset. Dog ses det i andre lande, at farver som beige, grøn og grå er meget mere populære og anvendt end i Danmark.

Sort går til alt... Og så igen. Blå er faktisk den mest populære farve, når det gælder tøjfarver hos både mænd og kvinder. Mest upopulære tøjfarve hos mænd er brun, mens den mest upopulære tøjfarve hos kvinder er orange.

Når det gælder farven på biler, så er grå den mest populære farve i Europa, mens det på verdensplan er hvid, der er den mest populære farve til biler.

Man ser tydeligt, at mange ofte er meget forsigtige med deres farvevalg. De mere neutrale farver vinder oftest, da man er bange for at male med for stærke farver, idet det påvirker ens muligheder for at supplere med andre farver og løbende skifte disse ud.

Det er derfor ret sandsynligt, at danskerne især fortsætter med at køre de mere neutrale farver som de gennemgående, mens de så suppleres med mere farvige elementer.

Du læser sidens tekst, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Der kan du shoppe et sortiment fra clockradio. Heraf marketet, som du ser øverst.

Billede Credits: Pixabay
Hvid farvesymbolik

Hvid farvesymbolik

Hvilke farver giver grøn?

Hvilke farver giver grøn?

hvornår er noget kunst? - Her er svaret!

hvornår er noget kunst? - Her er svaret!

hvad er et godt maleri? - Her er svaret

hvad er et godt maleri? - Her er svaret